EASY Kiinteistöpalvelu on luotettava ja kasvollinen lähipalvelu, jota tehostetaan teknologisilla ratkaisuilla sekä kalustolla. Palveluitamme ovat perinteiset talonmiehen tehtävät: automaation ylläpitotehtävät, kausitarkastukset, aula- ja porrassiivoukset ja ulkoalueiden kiinteistöhoito. Jokaiseen kiinteistöön perehdytetään vastuullinen henkilö ja varahenkilö ja kiinteistö varustellaan tarvittavilla välineillä. Palvelun tarjoaja vastaa erikseen sovittujen kohteiden ja laitteiden ylläpidosta yhdessä tehdyn määrittelyn mukaisesti. konevoimin tehtävä ulkoalueiden kiinteistönhoito: lumityöt, lumen siirto, liukkauden torjunta talvikaudella ja hiekan poisto. kalustona käytämme alueauralla, U-auralla tai siipilumikauhalla, automaattisella hiekoituskauhalla sekä harjalaitteella varustettuja, kohteen koon mukaisia pyöräkuormaajia, jotka soveltuvat erityisen hyvin lumitöihin, polanteiden poistoon, karhennukseen ja liukkauden torjuntaan.

Kattojen pesut, huollot ja talvikaudella lumen ja jään poisto katolta ammattitaitoisesti ja turvallisesti rakenteita vahingoittamatta ja ympäristöä vaarantamatta.

Hyödynnämme toiminnassa nykyaikaista teknologiaa ja tarjoamme lisäpalveluna ratkaisut myös kiinteistön kunnon, esimerkiksi kiinteistön ilmanlaadun seurantaan sensoroinnin avulla. Tarjoamme ratkaisut myös ympäristön seurantaan ja valvontaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Vaihtoehtoina tai toisiaan täydentävänä palvelukokonaisuutena voimme tarjota kiinteistöösi anturoinnin avulla toteutettavan etäseurannan tai käyntien yhteydessä toteutettavat tarkastukset ja seurannan. Pääsääntöisesti yhdistämme nämä toimintatavat parhaan ja tarkoituksenmukaisimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Meiltä myös imulakaisut ja harjaukset. 

Erilaisia kiinteistöhuollon puhdistuspalveluja, esim. ikkunoiden pesu.

Teemme tilauksesta myös muita kiinteistönhoitoon liittyviä palveluita. Ole yhteydessä ja pyydä tarjous kunnostuksista, puhdistuksista ja konetöistä kuljettajalla tai ilman.

Esimerkki:

Leikkimökin nosto peräkärryille hoituu vaivattomasti.

EASY Kattopalvelut

EASY talonmiespalvelu on luotettava ja kasvollinen lähipalvelu, jota tehostetaan teknologisilla ratkaisuilla sekä kalustolla. Palveluitamme ovat perinteiset talonmiehen tehtävät: automaation ylläpitotehtävät, kausitarkastukset, aula- ja porrassiivoukset ja ulkoalueiden kiinteistöhoito. Jokaiseen kiinteistöön perehdytetään vastuullinen henkilö ja varahenkilö ja kiinteistö varustellaan tarvittavilla välineillä. Palvelun tarjoaja vastaa erikseen sovittujen kohteiden ja laitteiden ylläpidosta yhdessä tehdyn määrittelyn mukaisesti. konevoimin tehtävä ulkoalueiden kiinteistönhoito: lumityöt, lumen siirto, liukkauden torjunta talvikaudella ja hiekan poisto. kalustona käytämme alueauralla, U-auralla tai siipilumikauhalla, automaattisella hiekoituskauhalla sekä harjalaitteella varustettuja, kohteen koon mukaisia pyöräkuormaajia, jotka soveltuvat erityisen hyvin lumitöihin, polanteiden poistoon, karhennukseen ja liukkauden torjuntaan.

VUOKRAUS

VUOKRAUS

(TULOSSA)