EASY perustuspaalut

Katso kaikki Perustuspaalutuotteet

EASY perustuspaalut on helppo ja nopea tapa perustaa vaivattomasti kestävä ja routimaton perustus. Paalut on mahdollista ruuvata pois ja asentaa uudelleen, joten ne soveltuvat hyvin myös väliaikaisten rakenteiden perustamiseen ja ankkurointiin. Käyttökohteita ovat esimerkiksi terassit, aidat, piharakennukset, katokset tai väliaikaiset rakenteet. Lisätietoa EASY perustuspaaluista löydät sivuilta www.perustuspaalut.fi

EASY seurantasensorit

Nykyaikaista seurantaa voi toteuttaa sensoroinnin avulla lähes mihin tahansa kohteeseen tarpeen mukaan, olipa tarkoituksena seurata ilmanlaatua, kosteutta, lämpötilaa tai painetta. Seuranta voidaan toteuttaa myös pinnatasoon tai liikkeeseen tai sijaintiin. Pyydä tarjous, räätälöimme palvelut kiinteistösi tarpeiden mukaan!

EASY valvontalaitteet

Valvontalaitteilla lisäät kiinteistösi turvallisuutta. Pyydä tarjous, räätälöimme laitekokonaisuuden kiinteistösi tarpeiden mukaan

EASY aulamatot

EASY aulamatto on kustannustehokas ratkaisu, joka vähentää merkittävästi aulatilojen siivouskustannuksia. Matot voi hankkia omaksi tai ostaa palveluna. Palvelumalli sisältää mattojen ylläpidon vaihtoineen ja pesuineen sekä tarvittaessa myös maton korvaamisen uudella.

Muut EASY-tuotteet

Voimme toimittaa kustannustehokkaasti kaikki kiinteistöön tarvittavat tuotteet, vaikkapa polttopuut tai hiekoitussepelit kiinteistösi tarpeen mukaan.