SIVU ON VIELÄ KESKEN, TULE MYÖHEMMIN UUDESTAAN!

Perustuspaalu on helppo ja nopea, routimaton perustus. Asennus ei vaadi maamassojen vaihtoa tai routaeristystä. Paalua kierretään haluttuun korkeuteen ja paalun pituus valitaan siten, että laippa voidaan kiertää routarajan alapuolelle

Käsiasennus tehdään rautakangen avulla kiertämällä yhden tai kahden henkilön toimesta. Kangella isketään aluksi lähtöreikä, jonka jälkeen laippa lähtee helpommin kiertymään maahan. Tarvittaessa paalu voidaan kiertää ylös ja asentaa uudelleen. Mikäli asennuskohdassa on kivi tai kallio, jota ei voida poistaa, voidaan paalu myös katkaista ja käyttää Easy lyönti-inserttiä kiinnitykseen.

Mitoitus

Rautakangella lähtöreikä

Pyöritys

Käsin alkuun ja rautakangen avulla kiertäen haluttuun syvyyteen.

Käsiasennukseen on saatavilla myös polttomoottorikäyttöinen asennuslaite on vuokrattavissa useista konevuokraamoista. Kysy paikkakuntasi vuokraamosta tai ole yhteydessä.

Koneellinen asennus voidaan tehdä eri koneiden, esimerkiksi AVANT pienkuormaajien pyörityslaitteella tai kaivinkoneella pyörittämällä. Yleensä koneelliseen asennukseen käytetään konekierrepaaluja, mutta myös Easy Vaativa-perustuspaalut soveltuvat koneelliseen asennukseen.

Tarjoamme myös kierrepaalujen asennuspalvelua, kysy lisää!

Ole yhteydessä ja käy tykkäämässä Facebookissa! Siellä näet mielenkiintoisia toteutuksia.

sami@easypalvelut.fi

martti@easypalvelut.fi

tommi@easypalvelut.fi